|
My gfx
|
| kenny |
Posted on 11-06-2010, 23:28
|

Membru junior

|
Nu sunt cel mai priceput in PS si am doar 1 an vechime (dar daca ma gandesc bine....dintr-un an ramane doar 2 luni lucratoare )
Cateva din lucrarile mele in ordinea in care le-am facut dea lungul timpului:
Primele semnaturi:

Dupa un timp:

Mai recente:

Cele mai noi:

Niste wallpapere:
http://i623.photo...nruins.jpg
http://i623.photo...t/EvoX.jpg
Sper sa va placa.
Comentati si criticati.
Edited by kenny on 13-06-2010, 13:25
 |
| |
|
|
| kenny |
Posted on 14-06-2010, 19:45
|

Membru junior

|
2 semnaturi proaspete 

Sper sa va placa
 |
| |
|
|
| nibbles |
Posted on 14-06-2010, 21:01
|

Membru

|
Trec si eu pe aici acum, ca tot nu mai sunt atatea lucrari de comentat (ca nah, Nibbles e foarte lenesa :-" .
Avatarele... sunt prea simple. Nu arata rau, dar nu pare ca s-a straduit cineva la ele.
Semnaturile....
1. Mie imi arata a o amestecatura de detoate (cred ca e de la culori). Nu zic ca e rau, doar ca efectele puteau fi combinate si altfel. Chiar puteai adauga efecte. Nu ca sa umpli imaginea, ci ca sa combini mai bine brushes, c4d sau ce ai folosit acolo.
Textul nu cred ca e plasat bine si iese prea mult in evidenta, desi e totusi mic.
2. e bun, aici m-ai prins
cred ca o sa mai trec pe la topicul tau ^_^

Merci Ann ^_^
 |
| |
|
|
| kenny |
Posted on 30-06-2010, 20:44
|

Membru junior

|
O semnatura facuta azi 
V1

V2

Pareri?
 |
| |
|
|
| Chocolate |
Posted on 01-07-2010, 16:09
|

Membru

|
Ok, I'm in mood to comment right now ^^
Te-ai mai imbunatatit fate de primele lucrari, se vede asta prin faptul ca nu mai imbini tot felul de brushuri, c4d-uri si texturi. Ai inceput sa ai un stil ceva mai ordonat.
Ultima semnatura ti-a iesit bine, cel putin varianta a doua imi place. Nu ai imbinat foarte multe elemente, dar e buna. Culorile se potrivesc in ambele variante mult mai bine decat in majoritatea lucrarilor precedente. Insa ar fi mers ceva texturi cu efecte luminoase, si nu ar fi stricat daca ai fi folosit si Actions.
Textul e bune, plasat bine. Imi aminteste de stiulul cuiva ^^
Per total, e bine. Tine-o tot asa!

I will try to live with love, with dreams, and forever with tears... |
| |
|
|
| kenny |
Posted on 02-07-2010, 19:49
|

Membru junior

|
Niste lucrari noi :

V1
V2
 |
| |
|
|
| kenny |
Posted on 16-07-2010, 18:14
|

Membru junior

|
Cea mai recenta lucrare 

Pareri?
 |
| |
|
|
| kenny |
Posted on 20-07-2010, 17:11
|

Membru junior

|
Niste lucrari noi:
V1
V2
V3
Huge Fail.
 |
| |
|
|
| kenny |
Posted on 21-07-2010, 18:40
|

Membru junior

|
Alte 2 lucrari:

|
| |
|
|
| kenny |
Posted on 24-07-2010, 18:17
|

Membru junior

|
My first wallpaper pack :
Click to see it 
Sper sa va placa
 |
| |
|
|
| kenny |
Posted on 31-07-2010, 22:59
|

Membru junior

|
Ceva mai nou:

V1
V1
 |
| |
|
|
| Chocolate |
Posted on 31-07-2010, 23:36
|

Membru

|
Ah~, vreau de mult sa las un reply, dar ma chinuie lenea urat de tot (si vitezele uneori prea mari pe care le prinde torrentu' )
Mi-e somn acum, asa ca o sa revin cu un edit maine.
_________
Scuze ca a durat atat, dar zilele astea am oscilat intre 2 stari, si n-am fost in stare sa gandesc.
In ansamblu, mai ai de lucrat cam la aceleasi lucruri pe care le-am zis si data trecuta: brushuri, c4d-uri si text. Spre exemplu, in sigul asta sunt niste parti din c4d care nu au ce cauta.
In schimb, imi plac ultimele doua semnaturi. Desi personajul putea fi plasat mai sus, imi plac liniile pe care le-ai facut cu Pen Tool-ul sau cu ce le-ai facut. Eu n-am mai folosit asa ceva din vremurile antice si de demult >,>
La primul sig din ultima semnatura nu e bun incadrarea, iar efectele sunt prea simple. Iar in stanga se vede marginea de la ceva. Incearca Clipping Mask sau texturi pentru a acoperi spatiul gol. Si incearca sa mai folosesti text din cand in cand. Spre exemplu, la semnatura aia cu Vongola Primo ar fi mers un text, iar personajul putea sa fie mai spre centru. Si nu-mi place cum ai realizat imbinarea dintre o imagine anime si un fundal real >,>
Oh, si la semnatura cu Cloud, trecerea de la deschis la inchis e prea brusca, si in partea dreapta eu as vedea o textura cu text.
Per total, cred ca ai inteles ideea.
Succes si multa inspiratie!
Edited by Chocolate on 02-08-2010, 10:29

I will try to live with love, with dreams, and forever with tears... |
| |
|
|
| kenny |
Posted on 05-08-2010, 16:51
|

Membru junior

|
@Chocolate - Am inteles ce ideea si mersi de urari. 
Niste semnaturi noi:

|
| |
|
|
| kenny |
Posted on 11-08-2010, 19:44
|

Membru junior

|
Niste semnaturi noi:

Sfaturi si critici (destea cat mai multe ).
 |
| |
|
|
| nibbles |
Posted on 12-08-2010, 20:15
|

Membru

|
Am zis ca o sa mai trec pe la topicul tau... eh, de trecut am trecut, dar nu am comentat.
Cat e vorba despre masini, roti ... alte chestii de genu' asta, te descurci bine. Mai ai de lucrat putin la text si unele detalii (mereu e loc de mai bine). Unele imi par putin cam simple si cam la fel. Da, sunt masini, dar asta nu inseamna ca le poti da doar efecte la roti, putin pe fundal si un text.
Ultimul sig... eh, se vede diferenta intre a lucra cu o magina si a lucra cu un personaj anime. Semnatura e prea simpla si goala (in stanga si in dreapta e negru doar) apoi cred ca puteai sa ii dai putin sharpen la personaj pentru ca pare ca are prea mult blur.
Wallpaperul...fata de prima mea incercare pot spune ca e genial T_T . Arata bine, dar poti incerca sa lucrezi mai mult la urmatorul. Ma refer la culori, lumina, contrast. Nu zic ca e gresit cum ai facut acum, zic ca poti incerca sa faci lucruri mai complexe, chiar sa renunti la semnaturi (dar asta e alegerea ta).

Merci Ann ^_^
 |
| |
|