|
What manga are you currently reading?
|
| LoveTifa |
Posted on 26-03-2010, 15:59
|

Moderator

|
Ce manga cititi momentan[cel putin 3 sa fie]
Ex: Black Bird,Bleach,One Piece
"Maybe there is a beauty in a Good bye"
 |
| |
|
|
| Chizuru |
Posted on 26-03-2010, 16:41
|

Membru

|
Momentan numai ongoingu-ri :
1. Kimi ni Todoke
2. Kyou , Koi wo Hajimemasu
3. Dear my girls [ i like it cause' it`s historical ]
4. Full House Kiss
Cam atat deocamdata  |
| |
|
|
| Hanagumi |
Posted on 26-03-2010, 21:40
|

Membru

|
Berserk, Shinshi Doumei Cross si Soul Eater.
Stiu, stiu, fiecare e de un gen total diferit ) |
| |
|
|
| BlazeTheCat |
Posted on 26-03-2010, 21:50
|

Membru nou

|
Hmm, pai vara trecuta am inceput sa citesc o groaza de manga-uri shoujo si girly )
Stiti si voi, vechea poveste cu o fata de liceu care se indragosteste etc.
Momentan citesc Kimi ni Todoke (e dragutaa), AAA, Special A (n-au mai aparut capitole de ceva vreme),Love Berrish, Five, Bakuman, Sket Dance si inca o mutime de care nu-mi amintesc acuma. XD |
| |
|
|
| LoveTifa |
Posted on 28-03-2010, 18:47
|

Moderator

|
1.Black Bird[una din cele mai reusite manga-uri citite pana acum]
2.Kaoichou wa maid-sama[povestes este destul de reusita si grafica e bune]
3.One Piece[la fel ca si animele..e super buna din toate punctele de vedere.Bineinteles manga este mai inainte cu "the story" si este mult mai buna decat Animele.]
"Maybe there is a beauty in a Good bye"
 |
| |
|
|
| LadyHelen |
Posted on 28-03-2010, 18:49
|

Membru junior

|
1.Naruto
2.Bleach
3.Kimi no Todoke |
| |
|
|
| kagome_loves_inuiasha |
Posted on 28-03-2010, 20:50
|

Membru senior

|
Vampire Knight [o urmaresc in fiecare luna cand apare un capitol. ]
The Bride of the Water God [imi place grafica si ma atrage subiectul. Habaek e un zeu ciudat.]
Red River(Anatolia Story).[ imi plac povestile legate de istorie si-n plus imi place caracterul lui Yuri.] ^__^
O sa mi se faca creierul gelatina
|
| |
|
|
| Kanji |
Posted on 28-03-2010, 20:54
|

Membru

|
Vagabond
Naruto
Karate Shoukoushi Kohinata Minoru
Kimi no Todoke
Lock On
|
| |
|
|
| MadHatter |
Posted on 28-03-2010, 21:01
|

Membru junior

|
Err, deocamdata citesc Kuroshitsuji, D. Gray-man, Bakuman [nu Bakugan >_<] si Katekyo Hitman Reborn. De asemenea, alte cateva zeci de serii yaoi XD
Vreau sa ma apuc de mai multe serii, dar nu am timp. Din pacate, cam tot ce citesc eu e on-going, deci ma plictisesc teribil asteptand. Am nevoie de o noua lista, ASAP.
edit: Tocmai mi-am amintit - Mai citesc si 'Are you Alice', '07 Ghost' si 'Pandora Hearts' >//<
Edited by MadHatter on 29-03-2010, 21:13 |
| |
|
|
| Petra |
Posted on 29-03-2010, 15:17
|

Membru junior

|
Sa vad cate din ele reusesc sa-mi amintesc:
1. Vagabond - recomad celor pasionati de samurai&shit. I love it
2. Claymore - Cui i-a placut anime-ul ar face bine sa citeasca si manga. Povestea este din ce in ce mai imbarligata si mai interesanta.
3. Dance Subaru - Nu stiu cum de m-a prins manga asta. Are o grafica pe care personal nu o apreciez, dar mi s-a parut ceva mai diferita la capitolul poveste de ce am citit pana acum. Shoujo, deci evident, recomandata fetelor.
4. Deadman Wonderland - din manga asta ar iesi un shounen de nota 10.
5. Hellsing
6. Berserk
7. Gantz
Nu am mai citit de mult din ele, dar cred ca si cei care se ocupa cu traducerea au cam somat.
8. Team medical dragon - numele este mai mult decat sugestiv. Chiar o recomand iubitorilor de seinen.
9. Naruto -
10. Bleach -
Mai rau decat telenovelele. |
| |
|
|
| Mr Ragnvaldr Voldtekts |
Posted on 31-03-2010, 00:47
|

Membru nou

|
1. One Piece
2. Girlfriends
3. D.Gray Man
4. Sasameki Koto |
| |
|
|
| YumeChan |
Posted on 04-04-2010, 16:26
|
Membru nou

|
1. Peridot
2. -Shinjo Mayu's works-
3. Fate/Stay night - astept noi capitole,daca vor mai iesi...
4. Dance! Subaru - la fel ca si F/SN-
 |
| |
|
|
| Claudia |
Posted on 06-04-2010, 15:21
|

Membru

|
1. The One(la recomandarea unei prietene... sper sa-l termin cat mai curand deoarece mai am si altele)
2. Nana
3. Vampire Knight
si cam atat deocamdata.

"S-a oprit vreodata timpul, sa se gandeasca cat de lung a fost?"
Even though we can't afford
The sky is over
PLECATA! (pentru o perioada nedeterminata de timp)..oh, and let me get my bag! maybe when i'll return i'll post one of my real works. Goodbye! |
| |
|
|
| nibbles |
Posted on 06-04-2010, 22:21
|

Membru

|
off topic : cred ca la acest topic ar fi totusi o idee sa spunem si ceva despre acele manga, din moment ce un post aici ar insemna maxim 3 randuri si asta folosind "enter"
on topic:
Momentan am multe manga incepute, dar sunt doar 3 care intr-adevar ma intereseaza (coincidenta >.<" ).
1. Dogs: Bullet and carnage - da, imi plac scenele putin mai sadice, desi sunt destul de pasnica. Am facut totusi o pauza de la aceasta manga, pentru ca o perioada citeam foarte mult din ea si m-am cam plictisit de arme.
2. Bakuman - desen ^_^ . Manga asta m-a facut sa-mi doresc si mai mult sa devin un mangaka, dar e bine daca macar visez. Oricum, adevaratul motiv pentru care am inceput-o e faptul ca artistul e Obata Takeshi (dupa ce am privit Death Note si dupa ce am citit Hello Baby a ajuns printre preferatii mei :-" ).
3. Fairy Tail - o perioada am tot incercat sa o evit, pentru ca tot dadeam de ea, dar am vazut ca nu se poate si am zis sa o incep in lipsa de altceva. Dar am descoperit ca e o manga foarte buna! In destul de putin timp am ajuns la aproximativ 100 capitole si inca mai downloadez (pentru ca prefer sa citesc in romana daca tot am posibilitatea). Cred ca principalul motiv pentru care o citesc e faptul ca-mi aduce aminte de One Piece, atat ca grafica cat si ca actiune (desi aici nu stiu de ce) . Oricum nu am mai vazut niciun anime si n-am mai citit nicio manga de genul acesta de foarte mult timp.

Merci Ann ^_^
 |
| |
|
|
| Li Bai |
Posted on 12-04-2010, 22:34
|
Membru junior

|
N-am mai citit de mult dar m-am hotarat sa ma apuc. Cateva manga-uri pe care le citesc/le voi citi in zilele urmatoare:
1. Vampire Knight-Pare in regula n-am ajuns mai sus de 12 dar ma gandesc sa o iau de la capat insa nu stiu daca ma voi tine de ea. Mi se pare prea lalaita. Puteau sa mai taie din ea. In rest este in regula.
2. Paradise Kiss-Anime-ul a fost cat de cat interesant (mi-e mi-a placut cel mai mult grafica) si am zis ''de ce nu? daca tot m-am uitat la anime de ce sa nu imi pierd timpul si cu manga-ul?''
3. Trigun-Iubesc anime-ul insa mereu -cand a fost difuzat- am ratat cateva episoade. M-am hotarat sa ma apuc de manga si sa las vizionatul pentru anii viitori.
4. Nana-Curiozitatea a castigat lupta. Din ce am vazut din anime nu pare a imi intra in gratii insa aproape orice merita o incercare iar grafica anime-ului este buna. Daca si manga-ul este la fel...^^
5. Fruits Basket-M-am indragostit de anime si asta m-a facut sa ii dau o sansa. Destul de lung dar ii dau eu de cap.
6. Hellsing-A facut intr-o vreme valuri -cand a fost difuzat- iar apoi a primit pietre. Vreau motivul.
7. Yu-Gi-Oh! (all the series)-Cand erau mica se dadea la TV si mereu ma suparam ca pierdeam episoadele (orarele astea bete...) desi noile serii nu ma atrag T_T
8. Death Note-ma chinui de cativa ani (1-2 parca) sa citesc ultimele 20-30-40 capitole insa am si pierdut firul si n-am avut nici mintea acolo. Anime-ul nu l-am vazut inca dar intentionez sa il vizionez. |
| |
|
|
| Caroline_24 |
Posted on 13-04-2010, 10:29
|

Membru junior

|
Citesc destule manga la ora actuala, dar cele ce-mi plac cel mai mult sunt Hitman Reborn; Kyou , Koi wo Hajimemasu; Dengeki Daisy si Dogs: bullets & carnage.
Hitman Reborn ramane cap de lista ... iubesc manga asta si abia astept sa vad ce se intampla mai departe. XD
 |
| |
|
|
| Psyhee |
Posted on 16-05-2010, 09:56
|

Membru junior

|
Am o lista intreaga de manga-uri ongoing and I hate myself for that >.<
~ 1/2Prince - este abolut criminal acest manga.Contine genul de umor sadic pe care eu il ador.
~ Himekei Doll - povestea e interesant doar ca incepe sa fie trasa de par,dar nu ma las pana nu citesc sfarsitul.Parca vad ca e unul banal iar eu o sa mor de ciuda ca a trebuit sa astept atat doar pentru o prostie ~.~
~Dear my girls - nu ma pot abtine sa nu ma gandesc la ce va urma @.@
~Faster than a kiss- relatia celor doi incepe sa evouleze,fufu XD
~Skip beat - mult prea amuzanta
~Youko x Boku SS - ah,so damn cute ,I want that fox-guy *.*
Si manga-uri compete:
~Red Lion - mda,nu stiu ce sa zic,nu-i chiar asa de excelenta
~Tokyo Crazy Paradise - chiar ma bucur ca m-am apucat de ea XP
|
| |
|
|
| Noesis |
Posted on 14-06-2010, 00:42
|

Membru junior

|
Try me boy! O colectie draguta de one-shoturi – 4 la numar. E ceva simplu, cand ai nevoie de ceva dragalas si kitsch, fiindca cateodata lumea mai are nevoie de kitschuri.
D.Gray-man. Preferata mea. Comedie, o doza de sadism, „razboi”, penibil, toate aruncate intr-un vartej apartinand lui –man. Personaje au un trecut din care mereu afli ceva nou care justifica o actiune, un fapt, etc. Au caractere diferite, conturate si evolueaza pe parcursul seriei, nu doar psihic/sufletesc.
Mixed Vegetables. O citesc, in principal, cand ma plictisesc si cand am chef sa vad o competitie intre cine e cel mai tare bucatar sau cat de complicat este sa faci un anumit tort sau cat de mult talent (poate exercitiu) trebuie sa ai ca sa tai pestele in fasii subtiri, subtiri. Arta culinara :] |
| |
|
|
| annabelle |
Posted on 31-07-2010, 18:08
|

Membru

|
Destul de putine, toate ongoing- desi urasc sa astept sa apara capitolele, mai ales cand povestea este la punctul culminant.
Katekyo Hitman Reborn - am stat lipita de monitor doua zile ca sa prind din urma capitolele si pot spune ca manga-ul nu m-a dezamagit nici macar o secunda. L-am inceput prima data acum ceva luni si dupa al doilea capitol am renuntat( sincer acum, primele 70 au fost putin plictisitoare) , dar m-am decis intr-o zi sa o fac si pe asta si asa am ajuns sa iubesc manga-ul- artwork-ul este superb.
Bleach si Naruto- le citesc mai mult din obisnuinta, astept sa vad finalul, desi parca la Bleach o sa mai fie un arc dupa ce se termina cel cu Aizen.
D.Gray- Man - nu am rezistat sa vad anime-ul, la un moment dat m-au plictisit enorm fillerele, asa ca am reluat manga-ul la care renuntasem pentru un timp.
Kuroshitsuji - am decis sa citesc si manga-ul, din moment ce anime-ul l-am terminat de mult şi in plus imi era extrem de dor de personaje.
Dogs: Bullets and Carnage - am reusit sa ajung la zi cu manga-ul in cateva ore( aici se include si Dogs / Dogs- Hardcore Twins ) . Imi place mult, desi nu stiu inca motivul.
Am apucat sa citesc si ceva din One Piece, dar nu prea mi-am gasit timp sa ajung la zi cu seria...
The Abuse Of Greatness Is When It Disjoins Remorse From Power.
Your own, personal Jesus...
|
| |
|
|
| Caroline_24 |
Posted on 02-09-2010, 15:49
|

Membru junior

|
Continui sa citesc Katekyo Hitman Reborn, cu care sunt la zi si ieri am inceput sa citesc si Cat Street. Este destul de draguta, doar ca grafica nu este chiar stralucita. Sunt manga mult mai reusite din punct de vedere al graficii, dar macar povestea este destul de interesanta. XD
 |
| |
|